TK Center logo print copy scan 2015 h95

Dokumentinhallinta

 convertshare w300

convert+share

Optimoi dokumenttien työnkulut

convert+share tarjoaa toimintoja, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin helppo­käyttöisiä. Nämä toiminnot poistavat manuaalista työtä ja optimoivat dokumenttien käsittelyn pysyvästi. Dokumentit voi esimerkiksi skannata suoraan .docx- tai .xlsx-tiedostoiksi ja lähettää suoraan monitoimi­järjestelmältä sähkö­postiin tai eri järjestelmiin, esimerkiksi Google Docs, Telekom Cloud, Evernote tai Microsoft SharePoint. convert+share säästää sekä aikaa että vaivaa ja voit keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Lisätietoja


storefind w300

store+find

Sähköinen dokumenttien hallinta

Monissa yrityksissä dokumentteja ja tietoja päätyy edelleen säilytyslaatikoihin, tiedostoihin tai kaappeihin. Pitkällä aikavälillä tämä ei vain vie tilaa, mutta tarvittavien dokumenttien etsiminen vie arvokasta aikaa. Joskus dokumentit jopa katoavat. Onko tämä tehokasta dokumentinhallintaa? Ei, se on kaukana siitä!

Lisätietoja


ineo connector apps

ineo connector apps

Vie ineo-järjestelmäsi pilveen

Kolme suosituinta pilvipalvelua toimistoympäristössä ovat Google Apps™, Evernote® ja Microsoft SharePoint®. Niissä on paljon etuja, mutta yksi erittäin paljon harmaita hiuksia tuottava haittapuoli: tulostaminen ja skannaaminen on lähes mahdotonta toteuttaa. DEVELOP kehitti kolme ineo-liityntäsovellusta ratkaisemaan nämä yhteysongelmat ja tarjotakseen seuraavat liiketoimintakriittisten edut:

  • Suora pääsy pilvipalveluihin monitoimijärjestelmän paneelilta
  • Kertakirjautumistoiminnon, jolla kirjaudutaan monitoimijärjestelmään ja pilvipalveluun yhdellä IC-korttitunnistautumisella
  • Huomattavaa ajansäästöä saumattomalla yhteydellä pilvipalveluihin

Lisätietoja


 document suite

Document Suite

Helppo tapa tehostaa dokumenttien käsittelyä

Document Suite on käyttäjäystävällinen skannausalusta ja työpöytäohjelmisto. Sen avulla toimiston työntekijät säästävät sekä aikaa että vaivaa rutiinitehtävien suorittamisessa. Näitä rutiinitehtäviä ovat esimerkiksi tiedostojen luonti, muokkaus, jäsentely, tietojen yhdistäminen, haku ja muunto toiseen tiedostomuotoon. Skannausalusta mahdollistaa helpon dokumenttien tietojen talteenoton, muuntamisen ja jakelun suoraan monitoimijärjestelmästä. 

Lisätietoja


 personal scan

Personal Scan

Kätevä skannattujen dokumenttien jakelu

Personal Scan on pieni sovellus, jonka avulla voit lähettää skannattuja dokumentteja nopeasti ja helposti mihin tahansa Windows Active Directory lueteltuun kohteeseen. Monitoimijärjestelmässä tulee olla OpenAPI-tuki. Onnistuneen tunnistautumisen jälkeen laitteelle, voit käyttää Windows Active Directory:n osoitekirjaa ja hakemistoja.

Lisätietoja


 personal share

Personal Share

Saumaton yhteys monitoimijärjestelmän ja SharePoint-järjestelmän välillä

Personal Share tarjoaa suoran kaksisuuntaisen yhteyden monitoimijärjestelmien ja SharePoint-sovelluksen välille. Järjestelmän kirjautumisen jälkeen dokumentit voidaan skannata suoraan haluttuihin SharePoint-projektikansioihin. Samoin myös kaikki asetukset voidaan määritellä monitoimijärjestelmän näytöllä: dokumentin nimeäminen, skannauskohde tai muita asetuksia. Todennetuilla käyttäjillä on välitön pääsy heidän projektinkansioihin, ja esikatselutoiminnon avulla he löytävät helposti oikeat dokumentit. Lopuksi valitaan vain tulostusasetukset ja tulostaminen voidaan aloittaa.

Lisätietoja